Työsuojalasit

Valikoimastamme löydät iskunkestävät ja tarkkojen laatustandardien mukaiset BolleSafety-suojalasikehykset sekä Essilor-suojalasilinssit työntekijän yksilölliset näkemisen tarpeet huomioiden. Yksilöllisten voimakkuuksien lisäksi työsuojalaseihin on saatavilla ammatin ja työntehtävän edellyttämiä lisäominaisuuksia. Näöntarkastus sisältyy aina suojalasien hintaan. 

Työsuojalasit silmien suojaksi

Standardien mukaiset kehykset ja linssit

Turvallisen työskentelyn takaamiseksi on suositeltavaa, että työnantaja kustantaa työntekijälleen yksilöllisillä voimakkuuksilla hiotut suojalasit, jos työtehtävä edellyttää silmien suojaamista. Valikoimastamme löydät kaikkien vaadittujen standardien mukaiset Hilco ja BolleSafety-suojalasikehykset sekä iskunkestävästä polykarbonaatista valmistetyt Essilor-suojalasilinssit. BolleSafety-suojalasikehykset ovat tyyppitarkastettuja ja CE-merkittyjä. Suojalasikehyksiä on saatavilla seitsemässä eri mallissa. Essilor-suojalasilinssejä on saatavilla niin yksi- kuin monitehoina S- ja F-luokan suojaimiin. Lisäksi kaikkiin suojaimiin on mahdollista lisätä ammatin ja työtehtävän edellyttämiä lisäominaisuuksia. Näöntarkastus sisältyy työsuojalasien hintaan.

Työsuojalasien hankkiminen

Suojalasinäöntarkastukseen tarvitset lähetteen työnantajaltasi. Varaa aika näöntarkastukseen, jonka jälkeen asiantunteva henkilökuntamme auttaa sopivan suojalasikehyksen ja -linssien valinnassa. Suojausluokan määrittelee työnantaja.