Aurinkolasit

Perinteiset aurinkolasit sekä silmälaseihin kiinnitettävät suncoverit ja clip-on aurinkolasit silmiesi suojaksi vahvuuksilla tai ilman. Monipuolisesta valikoimastamme löydät aurinkolasit monilta tunnetuilta laatumerkeiltä - Bolle´, Polaroid, Esprit, Elle, Cebe ja Fossil. Tarvittaessa hiomme yksilölliset voimakkuudet sopivalla linssivärillä. Kaikissa aurinkolaseissamme on 100 % UV-suoja.

Aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman

Kehykset eri muodoissa ja väreissä

Tyylikkäät aurinkolasikehykset naisille, miehille ja lapsille. Valikoimastamme löydät runsaasti eri muotoisia, värisiä ja kokoisia kehyksiä yksilöllisten tyylivaatimusten mukaan niin tunnetuilta tuotemerkeiltä kuin pienten valmistajien tuotannoista. Lisäksi pystymme nopeasti täydentämään valikoimaamme maahantuojiemme kautta. Perinteisten aurinkolasien lisäksi valikoimastamme löydät helposti omien silmälasien päälle asetettavat suncover-aurinkolasit sekä clip-on aurinkolasit eri kokoisille ja muotoisille silmälaseille.

Linssit

Linssitoimittajana käytämme korkeasta laadustaan tunnettua Essiloria. Kaikki aurinkolasilinssimme ovat saatavilla räätälöitynä asiakkaan omilla voimakkuuksilla tai ilman. Valikoimastamme lödät myös polarisoivat linssit. Linssit soveltuvat kaikkiin kehyksiin, kehyksen muodosta riippumatta. Lisäksi linsseihin on saatavilla runsaasti erilaisia pinnoitteita ja linssivärejä käyttötarpeen mukaan. Kaikissa aurinkolaseissamme on 100 % UV-suoja.