Palvelut

Me NäönVuoksessa pidämme kokonaisvaltaisesti hyvää huolta silmiesi hyvinvoinnista ja keskitymme palvelemaan asiakkaitamme yksilöllisesti ja laadukkaasti. Teemme näöntutkimukset, silmänpaineen mittaukset ja piilolinssisovitukset liikkeessämme Imatran Vuoksenniskalla. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.

Henkilökohtaista palvelua silmiesi parhaaksi

Näöntutkimus

Näöntutkimus

Optikon näöntutkimus on helppo tapa selvittää laseillesi tarvittavat voimakkuudet. Jos käytät silmälaseja, näöntutkimuksessa olisi suositeltavaa käydä muutaman vuoden välein. Piilolinssikontrolli puolestaan on tarpeen vuosittain. 

Näöntutkimuksessa kokenut optikkomme tutkii kauko- ja lähinäön, silmien yhteistoiminnan sekä silmänpaineet. Kokonaisvaltainen näöntutkimus kestää noin 30 minuttia. Silmälasien ostajalle näöntutkimus sisältyy silmälasien hintaan. Näöntutkimuksen hinta on 25 €. Hintaan sisältyy tarvittaessa todistys näkökyvystä.

Kysy vapaata aikaa tai tule käymään liikkeessämme Imatran Vuoksenniskalla!

Ota yhteyttä

Silmänpaineen mittaus

Silmänpaineen mittaus

Silmänpaineen mittaus on nopea ja kivuton toimenpide, jota suositellaan yli 40-vuotiaille muutaman vuoden välein. Silmänpaineen mittaus 5 €.

Kysy vapaata aikaa tai tule käymään liikkeessämme!

Ota yhteyttä

Piilolinssien sovitus ja opastus

Piilolinssien sovitus ja opastus

Sovitamme ja opastamme piilolinssien käyttöön. Hinta alk. 25 €. Kuukausilinssipari sisältyy palvelun hintaan.

Tervetuloa kokeilemaan!

 Varaa aika