Silmälasit

NäönVuoksesta löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita Essilor-linssejä sekä silmälaseja niin naisille, miehille kuin lapsille tunnetuilta tuotemerkeiltä. Etsit sitten klassista tyyliä, trendikästä väriä tai persoonallista muotoilua, löydät meiltä tarpeitasi vastaavat kehykset. Lisäksi hoidamme asiakkaidemme silmälasien taivutukset ja huollot veloituksetta.

Laadukkaat kehykset ja linssit kaikissa hintaluokissa 

Kehykset

Tyylikkäät silmälasikehykset naisille, miehille ja lapsille yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan tyytyväisyystakuulla. Valikoimastamme löydät niin pienten kotimaisten valmistajien tuotteet kuin tunnettujen brändien viimeisimmän kehysmuodin mukaiset design-kehykset eri muodoissa, väreissä ja malleissa - Longchamp, Pilgrim, Skaga, HK-titan, Chantal Thomass, Tehia, Morel, Police, Fila. Lisäksi pystymme nopeasti täydentämään valikoimaamme maahantuojiemme kautta. Kaikilla kehyksillämme on 1-2 vuoden takuu. Silmälasien toimitusaika on noin 2 viikkoa.

Meiltä ostetut silmälasit taivutamme ja huollamme täysin veloituksetta. Korjausosista esim. nenätyynyistä veloitamme tilanteen mukaan.

Linssit

Linssitoimittajana käytämme korkeasta laadustaan tunnettua Essiloria. Valikoimastamme löydät Essilor-linssit ja -linssipinnoitteet, jotka ovat saatavilla myös asiakkaan omaan kehykseen, kehyksen mallista riippumatta. Näöntutkimus ja linssityypin määritys sisältyvät aina palvelumme hintaan. Kaikilla Essilor-linsseillä on 100 päivän tyytyväisyystakuu.

Silmälasitarvikkeet

Pitämällä hyvää huolta silmälaseistasi, voit pidentää niiden käyttöikää merkittävästi. Linssien ja kehysten lisäksi valikoimastamme löydät erilaiset silmälasikotelot, -nauhat ja -puhdistusaineet silmälasiesi suojaksi.